Dr. Max

Dr. Max

1. Despre Dr. Max

Ascultam oamenii si le dam ce isi doresc.

Farmacia Dr.Max pune oamenii pe primul loc si isi doreste sa aduca pacientilor din Romania ingrijire medicala accesibila si convenabila.
Prezent in 8 tari din Europa, Dr.Max este principalul lant de farmacii din Europa Centrala care se dedica imbunatatirii nivelului de sanatate al pacientilor.
In Romania suntem prezenti in peste 650 de farmacii, oferind acces la un sortiment larg de medicamente si servicii farmaceutice.

2. Viziunea Dr.Max

Oamenii conteaza, de aceea farmacia Dr.Max pune oamenii pe primul loc.
Ascultandu-le dorintele, stim ca preturile mici sunt importante si zi de zi depunem eforturi pentru a oferi accesibilitate, calitate si profesionalism la preturi speciale.

3. Marca proprie Dr.Max

Preturi Dr.Max de MICI

Avem peste 130 de produse si suplimente alimentare Dr.Max, dezvoltate cu atentie pentru a indeplini nevoile si dorintele oamenilor la cel mai bun pret.

Varietate

Am inceput cu 40 de produse pentru ca in prezent sa avem peste 130 de produse sub marca Dr.Max,toate fiind dezvoltate tinand cont de nevoile oamenilor.

Calitate fara compromisuri

Pentru ca punem oamenii pe primul loc, toate materiile prime si produsele Dr.Max sunt atent verificate la toate nivelurile. Astfel, controlul calitatii produselor noastre depaseste semnificativ standardele privind controlul calitatii definite de reglementari.

Sfaturi profesioniste de cel mai inalt nivel

Adevarati profesionisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine, astfel incat se exclude din start orice risc de combinatii nepotrivite de produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian